nieuws & events

  • nieuws & events
  • /

minicursus clubscheidsrechter

oktober 03, 2017

inschrijven voor 1 november

Beste Olicsavrienden

Olicsa groeit!  Ditseizoen zullen er twee U8-ploegjes, drie  U10-ploegjes, twee  U12-ploegjes en één  U14-ploeg aantreden in de provinciale competitiesvan Basketbal  Vlaanderen. Maar voor al hun thuiswedstrijden hebben we dus vele clubscheidsrechters nodig. En daarvoor rekenen wij op jullie !

Samen met Bjorn, Floris, Marnik en een aantal anderen zijn we op zoek naar extra-kandidaten om hun thuiswedstrijden in goede banen te leiden.

Ben je geïnteresseerd ? Dan hebben we een geweldig aanbod voor jou.

Vanaf zo ongeveer half november organiseert Olicsa zelf een minicursus clubscheidsrechter

ideaal gekniptvoor elke U16 en ouder (ook papa’s en mama’s zijn welkom !) Want veel fluitjes maken het werk licht voor iedereen!

In die mini-cursus de voornaamste spelregels, die jou ook van pas komen als je als speler het veld betreedt: dubbele winst dus. Het kan het respect tegenover de ‘echte’ refs alleen maar vergroten.

Met een drietal momenten (spelregels + praktijkoefening)kan je onze youngsters zeer van dienst zijn, want zoals je weet: zonder refs is het moeilijk spelen.

Als je deze minicursus aandachtig hebt gevolgd, krijg je zeker in het begin assistentie van de ervaren kerels en bij elke wedstrijd een drankje en wat zakgeld.

Doe je mee ?  Geef je dan op voor 1 november 2017 met een mailtje aan jan.halsberghe@telenet.be  Vermeld je naam en de ploeg waarbij je speelt,dan kunnen we rekening houden met je wedstrijden om de minicursus te plannen.

Meer informatie, spreek ons aan bij de eerstvolgende gelegenheid!

Guy Janvier | Raf Matthijs | Jan Halsberghe

« Terug naar het overzicht