nieuws & events

  • nieuws & events
  • /

Wat een weekend!

december 07, 2017

Wil je ook iets met ons delen of heb je een leuk verhaal: stuur je bijdrage dan naar de  Olicsa Redactie !


Afgelopen weekend wonnen onze Seniors A hun bekerwedstrijd tegen Vriendenhof Walem A met 87-69. De nummers twee en drie in het klassement van de Tweede Provinciale B waren mekaar twee weken geleden al tegengekomen in de reguliere competitie met een vergelijkbaar resultaat. In de volgende ronde spelen ze thuis voor een plaats in de kwartfinale tegen de Phantoms uit Boom. Niet hun A-ploeg die op kop staat in dezelfde reeks als onze jongens, maar tegen de Phantoms B uit vierde provinciale. Toch wel opletten want dit team staat voorlopig ongeslagen in hun reeks en wonnen net hun bekermatch tegen Cobras A, een eerste provincialer!

Onze dames verloren hun bekertreffen met het kleinste verschil (63-64) tegen eerste provincialer Schelle B, maar wonnen 's anderendaags wel overtuigend hun inhaalwedstrijd  tegen Red Vic A en blijven dus mee strijden voor de reekstitel.


Nog positief beker-nieuws van onze U12: zowel het A- als B-team kon zich plaatsen bij de laatste 16 ploegen. We vertoeven daarmee in het gezelschap van de Antwerp Giants en Oxaco, die ook nog met twee teams konden doorgaan naar de laatste 16. In de volgende ronde zal dit alleszins veranderen, want onze U12A komen uit tegen Oxaco en onze U12B tegen Antwerp Giants. Voor onze U12A lonkt mogelijk een plek in de kwartfinale: zij komen immers uit tegen Oxaco A en dus niet tegen hun B-team, ongeslagen in de A-reeks en één der favorieten voor de Beker van Antwerpen. Onze beloftevolle U12B krijgen met Antwerp Giants A een moeilijkere tegenstander voorgeschoteld, maar hopelijk kunnen zij met hun oogstrelende 'motion-offense' en intensieve help-defense voor de de verrassing zorgen.


Samen met onze seniors A worden dit alweer drie thuiswedstrijden om naar uit te kijken in 2018 !

« Terug naar het overzicht