nieuws & events

  • nieuws & events
  • /

Olicsa is 10 youth officials rijker

mei 20, 2018

Zaterdag 19 mei waren er 10 Olicsa-jeugdspelers in Mechelen te gast voor een stoomcursus 'youth official', de opvolger van de clubscheidsrechter. En ze waren daar niet alleen: In totaal 150 deelnemers daagden op (maar wij hadden wel de grootste delegatie) Dank ook aan alle ouders die voor vervoer heen & terug zorgden.


Onze kandidaten, die al met succes de interne minicursus clubref hadden gevolgd, genoten met volle teugen van FIBA-lesgever en meesterverteller Johnny Jacobs die alle reglementen voor U10 en U12 met woord, beeld en actie toelichtte. Even voorbij halfweg was er bij sommige van onze jongens een 'dipje' in de aandacht maar uiteindelijk konden ze toch weer huiswaarts trekken, getooid met het officiƫle Basketbal Vlaanderen-shirt van youth official en een ref-fluitje bevestigd aan een Basketbal Vlaanderen-lanyard.

Knap van Antoni, Thor, Baran, Simon Loveniers, Dries, Leroy, Deacon, Mick, Jack en kevin.

Voor de aanvang van het volgende competitiejaar zullen we nog een opfrismoment voorzien, want examens en een lange zomervakantie zullen jullie harde schijf wel wat aantasten.


« Terug naar het overzicht